De kroon ~ Kiera Cass

Na het vierde deel wil je meer weten. Hoe loopt de selectie af? Wat zal de uiteindelijke keuze worden!? Toch wil ik dat het niet stopt!

Specificaties

  • Nederlands
  • Mei 2016
  • 204 bladzijdes
  • Uitgeverij Van Goor
  • EAN : 9789000345212
  • Young adult

Beschrijving

Het vijfde en laatste deel van de Selection-serie!

Twintig jaar zijn verstreken sinds America Singer en prins Maxon verliefd werden. Nu is hun dochter Eadlyn de eerste prinses die haar eigen Selectie houdt.

Eadlyn had niet gedacht dat ze een partner zou vinden tussen de 35 kandidaten, laat staan haar ware liefde. Maar soms word je verrast door je eigen hart, en nu moet Eadlyn een nog moeilijker en belangrijker keuze maken dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

Voor het lezen

Het verhaal is spannend! Er breken spannende tijden die vragen om vele keren schakelen. Ik ben benieuwd hoe de prinses het er van af gaat brengen. Wat word haar keuze? Is mijn gevoel goed?

Tijdens het lezen

Je ziet haar groeien. De keuzes worden makkelijker op sommige gebieden en andere dingen zijn nieuw dus vooral voelen. Voelen is iets wat ze enorm moeilijk vind dus ze moet zich om de bestwil van iedereen echt gaan openstellen, maar kan ze dat ook?

Conclusie

Een onverwacht einde! Dit boek zit vol bommen! De ene bom word na de andere geplaatst. Ik word er zelf gewoon emotioneel van. Ik zit zo diep in het verhaal en wil gerechtigheid, liefde en spanning. Het verhaal sleurt je alle kanten dat je op een gegeven moment rondjes aan het lopen bent. Ik kan niks anders zeggen dan dat het een schitterend einde is! Ik zag het niet aankomen en vele andere denk ik ook niet! 5 sterren!

Please follow and like us:

Geef een reactie